Bye bye kesäaika

Standard

Tänään oli taas se päivä kun sai nukkua tunnin pidempään, ihanaa. Mä niiiin tykkään tosta kellojen siirtelystä vaikka keväällä ahdistaakin kun ei saakaan nukkua niin kauan..  Mutta nyt se on ok. Jos jotakuta kiinnostaa syy miksi niitä siirrellään, täältä löytyy silkkaa faktaa aiheesta. Mä en muuten ennen ikinä muistanut että minne suuntaan niitä siirretään kunnes frendi muistutti että aina kesään päin. Nyt mäkin muistan 🙂

 

Mä olen nyt yrittänyt tän viikonlopun aikana unohtaa sisustushommat mielestä ees hetkeksi ja paikkailla mun huonoa tv-tietämystä. Mähän olen romantikko henkeen ja katselen lähes pelkästään vanhoja romanttisia elokuvia. Joten mä olen ollut aika pihalla kun kaverit ovat hehkuttaneet tv-ohjelmaa Vain elämää.  Noh, mä päätin tarttua haasteeseen ja aloin perjantaina katsomaan tätä uutta tuotantokautta ja nyt sit oon itkenny silmät päästäni jo kaks päivää. Mä en tajua..kuinka se voikaan olla noin liikuttavaa kun artistit laulavat toisten kappaleita?? Mä löysin youtubesta linkin edelliseen kauteen josta ne on tehneet levyn kanssa. Sitä voi kuunnella täältä.

 

Mä jatkan haaveiluani ja palaan hetkeksi vielä kesään (vaikka syksystä tykkäänkin) tän kuvan myötä. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

                                                                                                    076

ps. tää on otettu matkalla Kaunissaareen tuurilla..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s