Mie romahan…

Standard

No nyt on lunta, ja harrastuksia ja minimuffinsejakin :))

 

1521702_10201960505753377_654575320_n  Tän päivänen kirppiskierros poiki meille tosi hyödyllisen uuden kodinkoneen eli muffinsikoneen jota toki piti testata. Tänään oli vuorossa mustikkamuffinit ja oli aika hyviä 🙂 Vähän kalpean oloisiahan nuo ovat päältä mutta maistuivat kovin. Tuli vaan mieleen olisko mahista tehdä vähän terveellisempiä muffineja ja löysinkin netistä tän ohjeen joka on aika lupaava. Testataan kyllä seuraavaksi. Ja kuka estää tekemästä suolaisia muffineita kanssa? nekin on tosi hyviä..

 

Viime lauantaina alkoi Putous maikkarilta ja vaikka mä en sitä kauhean usein katsokaan niin nyt kun ei muuta ollut niin katottiin kotisohvalta. Ja onneks katottiin 🙂 Tää Antsku Imatralta “sulatti meijän sydämet iha oikeesti”.. Tuplanaurut siitä sai sen takia koska Kaija on originaali imatralainen ja aika look-a-like tän Antskun kanssa :)) Musta toi on vaan niin hauska tuo etelä-karjalan murre ja välillä jää itsellekin päälle kun kuuntelee Kaijaa kauemmin. Mut katsokaa nyt kui symppis tyyppi hää oikeesti o vaik vähä romahtaakin 😉

 

Antsku voittoon!!

Mutta nyt on maha täys muffareita joten on aika syventyä koulukirjojen pariin. Ai niin, sieltä Interpalsista oon nyt saanu pari mukavaa chattikaveria ja tarkotus olis kans joku päivä kokeilla ihan skype-puhelua yhden kaverin kanssa. Vähän jänskättää kun en oo englantia puhunu aikoihin mutta jos ensin treenais kirjoittamalla. Hyvää yötä ihanaiset :))  Elkää romahdelko ja muistakaa, et teil on oikeus teijän omii tunteisiin!!!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s