First kiss-ensi suudelma

Standard

Muistatko vielä ensisuudelmasi? Oliko se haparoivaa tapailua, liiallista sylkeä tai hampaiden kolahtelua vastaikkain?

Omani oli juuri päivää ennen ripille pääsyä. Ja suudelman antaja oli itseäni paljon  vanhempi mies ja maistui aivan lämpimällä oluelle. Oli kaunis kesäpäivä. Mutta se muisto, se jäi lämmittämään sisuskaluja vuosiksi eteenpäin. Ja varmaan siitä hetkestä olen tykännyt pussailusta. Onneksi M on siinä TODELLA hyvä. Menee aivan väristykset vieläkin kun vain muistelen niitä suukkoja.

Aihe tuli mieleeni kun näin videon toisilleen vieraista pareista, joita pyydettiin suutelemaan. Se oli todella herkkää katseltavaa. Se oli ihana. Vielä ihanampi fiilis on kun suutelee jonkun tutun kanssa. Aah..

Niin joo, tapaaminen M:n vanhempien kanssa meni hyvin eikä siellä onneksi ollut koko sukua paikalla, vain puolet 🙂 Tai ei sentään, ainoastaan vanhemmat ja kotona asuva pikkusisko. Ja kylpylässä oli ihanaa. Mä oisin voinut jäädä lillumaan sinne ikuisiksi ajoiksi.

Kotia palattuamme sain vihdoin ja viimein tehtyä sen pipon, josta oli puhetta. Mutta en oo saanut kuvaa vielä otettua 😦 Ohjeen otin täältä blogista. Voi olla, että teen vielä toisenkin toisella ohjeella.

Mietin myös josko ottaisi osaa johonkin valokuvauskilpailuun. Löysin linkin digicameran nettisivulta. En oo vielä päättänyt minkä kuvan lähettäisin, mutta kisan aiheena on matkakuva joko kotimaassa tai ulkomailla. Pitää laittaa ylös kalenteriin etten unohda!

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s