Opintolaina? For the good or the bad?

Standard

Viime kesän kesätienesteistä suurin osa alkaa olla huvennut näin maaliskuuhun tultaessa. Eipä se nyt sinänsä ihme ole kun onhan viime kesästä jo aika kauan ja penniä venytetty. Onneksi opiskelut jää taas pian tauolle ja pääsee hetkeksi tienaamaan. Mulla on hyvin asiat kun on jo paikka valmiina jossa mua odotetaan ❤

Mutta ennen sitä olisi keksittävä jostain rahaa, koska meillä on tulossa reissu Prahaan ja pennittömänä ei missään ole kivaa. Onneksi matka on jo maksettu etukäteen, mutta käyttörahaa silti tarvitaan.

Mietin opintolainan nostamista, mutta se tuntuu jotenkin niin vakavalta asialta ja “niin isolta jutulta”. En tiedä onko vähän hassua ottaa opintolainaa muutama satanen yhtä ainejärjestön Prahan reissua varten. En ole vielä koskaan toistaiseksi ottanut opintolainaa, koska olen selvinnyt tienesteilläni.

2014-07-16 22.10.39

Googlettelin vähän muita rahoitusvaihtoehtoja ja löysin Folkian Visan. Sen tilaamalla ainakin saisi lainaa heti eikä tarvitsisi odotella tai mennä pankkiin. Korko tosin on kovempi kuin mitä opintolainassa. Hmmm… täytyy nyt vielä miettiä mikä olisi fiksuin tapa hoitaa rahoitus reissuun. Voihan aina olla että en tarvitsekaan niin isoa budjettia, mutta kaiken varalle olisi hyvä olla suunnitelma B.

Kuvassa fiilistelyjä viime reissultani Gdanskiin. On kyllä niin siistiä päästä reissuun, rahasta viis 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s