Mökki joka tuntuu mökiltä

Standard

Me tarvittaisiin uusi sohva mökille. Vanha meni polttopuiksi viime syksynä kun se oli kerta kaikkiaan jo niin loppu. Patjat jäi tietysti jäljelle mutta runko lämmitti mukavasti saunan pesässä. Ehdoton vaatimus uudelle sohvalle on, että sen on oltava vuodemekanismin omaava. Meillä käy mökillä paljon vieraita joka kesä, joten on tärkeää että sohva toimii samalla myös varavuoteena. Joskus kyllä vieraita on niin paljon, että mitkään sohvaratkaisut eivät pelasta tilannetta, mutta mahtuu vuodesohvaan nyt ainakin muutama vieras yöksi.

 

sohva

Muita vaatimuksia ei sitten oikeastaan olekaan. Luulen, että ehkä joku aika edullinen olis hyvä ratkaisu. Se tulee kuitenkin mökille. Ei tarvi olla ihan priimaa kun meillä on kuitenkin ihan kunnon mökkimäinen mökki. Ei sellaista hienoa huvilaa kuin useilla kesäasunnot ovat tänä päivänä.

Kyllä sinne nyt sähkö tulee, mutta vesi kannetaan kaivosta. Eli aika alkukantaiset menetelmät kuitenkin. Meitä ei haittaa tuo, vaan kaikki tykkäävät kun pääsee ”oikeasti” mökkeilemään. Meille tärkeintä on meri ja aurinkoinen tontti. Ne on mökin tärkeimmät ominaisuudet meidän mielestä. Monen mielestä ehkä hullua, meistä ah niin ihanaa!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s