helliHei, minä Helli, olen helsinkiläinen ensimmäisessä polvessa, 25 vuotias opiskelija ja vintagefani! Tykkään paitsi vanhoista vaatteista, myös kaikesta ”roinasta” ja käyttötavarasta, mukaan lukien huonekalut ja kodinkoneet. Opiskelijan asuntoon vaan ei millään mahdu sitä kaikkea ihanaa mitä täällä kierrätyskeskuksesta ja kirppareilta löytyisi!

Tykkään korjata ja uudistaa vanhoja vaatteita ja myös huonekaluja, ja ompelukone löytyy mutta ei millään tilaa työkaluille saati niille huonekaluille. Kesällä pääsen sentään vanhempien kotiin ja isän autotalliin, tai joitain töitä kuten hiomista ja maalaamista voi tehdä ulkona, ettei itse eikä kaverit joudu haistelemaan maalinkäryä.

Opiskelen farmasiaa, ja minusta tuntuu että vanha ja vintage tavara on jonkinlainen vastakohta tai vastapaino… onhan lääketieteessä kaikki uutta ja puhdasta ja teknologista! Mutta nautin silti sekä opinnoistani että harrastuksesta, on hauska ettei joudu vapaa-aikana miettimään samoja asioita kuin koulun penkillä istuessa, tai toisin päin.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s