Ain’ laulain työtäs tee

Standard

Onko teillä jotain luottotyökalumerkkiä, josta tiedätte, että saatte varmasti kerralla hyvän? Luotin aikoinani aina Fiskarsiin ja kaikki sakseni olivat esimerkiksi aina Fiskarsin. Nykyään minusta laatu heidän tuotteissaan on laskenut ja juuri hajotin yhdetkin oksaleikkurit ihan tavallisessa käytössä. Leikkasin täysin normaalipaksuista oksaa ja niin vaan terä napsahti poikki. Moni muukin on tuntunet huomaavan saman. Onko teillä kokemuksia?

Tuttavani kehui merkkiä nimeltään Ryobi. Hänen valintansa on jo kuulemma usean vuoden ollut Ryobi työkalut. Tämä on itselleni melko tuntematon merkki, mutta ajattelin nyt testata jotakin tämän merkin tuotetta. Ryobi on erikoistunut sähkötyökaluihin ja heidän erikoisuutensa on, että sama akku sopii yli 70 eri työkaluun. Käsittääkseni nämä työkalut ovat varsin hyvä valinta myös hintalaatusuhteeltaan.

oksasakset

Lisäksi nämä työkalut ovat myös ekologinen valinta, sillä Ryobi on sitoutunut kestävään kehitykseen. Akkuja ei tarvita niin paljon kuin monilla muilla merkeillä ja elektroniset sytytysjärjestelmät saastuttavat vähemmän kuin tavalliset moottorit.

Mikä teidän suosikki merkki on kun puhutaan työkaluista? Ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan. Mielellään sitä ostaa suositusten perusteella, niin tulisi sitten niin vähän hutiostoksia kuin mahdollista.

trimmeri

 

Leave a comment